IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Switch Accounts
Vul in het bovenste vakje de gebruikersnaam in en in het onderste het wachtwoord.


Season
Winter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 13. Dit aantal is bereikt op vr apr 06, 2018 8:58 pm.
Het Team
Administrators

Moderators


Ex-Teamleden
Affiliates
Amnira

Cosmic Fall


Deel

Just take a breath (&whirlpool)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptywo okt 29, 2014 9:04 pm

Dawnheart keek geconcentreerd naar de rivier. Ze leek wel een ooievaar die bijvoorbeeld kikkers probeerde te vangen. Echter was zij een kat die wachtte op haar vis. Er lagen inmiddels al 2 vissen aan de kant. Echter was het water stil. Het enige wat je hoorde was het zacht tikkende regen die neerkwam op de grond. Inmiddels was Dawnheart al helemaal doorweekt door zowel de regen en de rivier. Ze hoopte op meer regen. Dat zou betekenen dat er meer vis kwam aangezien het weer. Ze keek naar de rivier die er kalmpjes bij lag. Vervolgens keerde ze zich naar haar overige vissen om deze op te pakken toen ze iets zag bewegen vanuit haar ooghoek. Zonder ook maar te bewegen keek ze toen. Voorzichtig legde ze haar vis weer neer en langzaam draaide ze haar hoofd richting de beweging in het water. Dawnheart keek geconcentreerd toe terwijl er een vis langs zwom. Zachtjes zette ze haar poten in het water, voorzichtig, anders zou de vis het horen en zien. Toen de vis dichtbij genoeg was sloeg ze toe. Ze sprong op uit het water zo bovenop de vis die wild spartelde. Ze klauwde zich vast aan de vis en duwde haar kop onder water om de vis dood te kunnen bijten. Het spartelen werd al snel minder. Met die vis in haar bek zwom Dawnheart naar de kant. Dit moest genoeg zijn. Terwijl ze haar vissen wilde oprapen vloog de geur van een andere kat haar neus binnen. Gelijk stonden haar zintuigen op scherp en koeltjes wachtte ze af op wie of wat komen ging.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptywo okt 29, 2014 10:00 pm

Whirlpool kwam net terug in het kamp van de dageraad patrouille lang de Windclan grens. De kloof was altijd makkelijk om te patrouilleren, alleem moestem ze oppassen bij de Twoleg Bridge, katten wilden nog wel eens daar de rivier oversteken. Kort besprak hij met de leider van de andere patrouille van de andere grens hoe het daar was verlopen. Normaal, geen tekenen van Thunderclan op ons territorium, zoals altijd.
Whirlpool gaapte, pakte een karper van de prooistapel en ging naar een plekje in de schaduw om zijn vis op te eten. Het begon zo langzamerhand te regenen en Whirlpool rilde. Hij haatte regen, het zorgde ervoor dat zijn lange vacht erg aan elkaar ging plakken. Zwemmen vond hij niet erg, dan was hij in een keer nat en zorgde zijn glansende vacht voor een goede bescherming. Maar regen, dan werd hij beetje bij beetje natter en hij vond het verschrikkelijk.
Whirlpool werkte zijn vis snel weg en zorgde snel voor de middagpatrouille en de jachtpatrouilles. Mentoren gingen met hun apprectices trainen. Het was een dag zoals altijd. Saai.

Whirpool besloot dat hij geen zin had om uit te rustten en vertrok uit het kamp. Zijn neus leidde hem naar de rivier. Zodra hij aan de oever van het water zat, keek hij kort naar zijn eigen spiegelbeeld. Hij, de Riverclan deputy, keek hem aan. Hij zou trots op zijn titel mogen zijn, hij zou misschien leader kunnen worden na Wolfstar. Zijn droom als apprentice was opeens zo dichtbij, toch voelde hij er op dit moment nog maar weinig voor. Hoe een kat kon veranderen in zo weinig tijd, eigenlijk was het fascinerend.
Opeens hoorde hij gespetter en zag hij een poes een vis vangen. Het was Dawnheart, enkele moons ouder dan dat hij was. Ooit samen getraind, al was dat niet zo lang, zij was eerder tot warrior gemaakt. 'Goede vangst!' becomplimenteerde hij de poes en hij trippelde naar de oever waar de rest van haar vangst lag. Zij was daar inmiddels ook al, ze maakte aanstalten om haar prooi terug naar het kamp te brengen. 'Hoe gaat het?' vroeg hij aan de poes. Als deputy wilde hij wel vaak weten hoe het met zijn clan ging. Wie trainde wie, wie was wiens partner en wie verwachtte kittens. Zelf alle roddels hoorde hij met plezier aan. Het zei veel over een kat als je ze verspreidde of verzon. Whirlpool ging op de oever zitten en streek een paar keer met zijn tong over zijn borst, wachttend op het antwoord van Dawnheart.

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptydo okt 30, 2014 4:39 pm

Al snel zag ze haar Deputy verschijnen vanuit haar ooghoeken. Voorzichtig legde ze haar prooi weer neer waarop ze vervolgens vriendelijk glimlachte naar Whirlpool. 'Goede vangst!' Becomplimenteerde hij haar. ''Bedankt! Miauwde ze vrolijk terug. De deputy kwam naar haar toe getrippeld. 'Hoe gaat het?' Vroeg hij eenmaal bij haar aangekomen. ''Goed! De clan heeft bijna teveel eten als ik zo doorga.'' Antwoordde ze licht grinnikend terwijl ze knikte richting haar prooi. Voor haar waren drie vissen wel aardig wat. De een was dan wel iets groter dan de ander, maar nog,  het zijn er drie. Drie monden om te vullen dus. ''En hoe gaat het me jouw?'' Vroeg ze. De regen kwam nog steeds naar beneden, al begonnen de druppels groter te worden. Een druppel kwam hard op haar kop terecht en ze schudde even met haar kop. Eerst had ze dan wel gehoopt op meer regen, maar inmiddels was ze klaar met jagen. Hoe langer het bleef regenen hoe kouder het zou worden. Voordeel aan kou was dat ze lekker in het warme mos kon gaan liggen na de jacht, toch? Dawnheart was benieuwd of er nog iets gebeurd was tijdens de dageraad patrouille. Waarschijnlijk was er niks aan de hand. Geen kat was waarschijnlijk de grens overgestoken, maar je weet maar nooit. Daarnaast was het fijn dat Whirlpool vaak veel wist van iedereen. Hij vroeg vaak hoe het gaat met andere en voor hem was dat waarschijnlijk ook belangrijk. Zo wist je maar nooit wat voor nieuws je te horen kreeg.

Sorry niet erg lang, begin een beetje inspiloos te raken 

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyvr okt 31, 2014 8:12 pm

Dawnheart bedankte hem voor zijn korte compliment. Whirlpool keek haar eens in haar smaragdgroene ogen aan, voordat hij zijn blik weer afwendde naar de prooistapel naast hun tweeën. Hij richtte zijn blik opnieuw naar die van de cyperse poes toen ze antwoord gaf op zijn vraag. ''Goed! De clan heeft bijna teveel eten als ik zo doorga.'' Ze grinnikte een beetje en hij krulde zijn mondhoeken omhoog tot een vrolijke glimlach. Het was goed dat er nog genoeg vis in de rivier zat. Ze moesten nu veel eten voordat bladkaal zou komen. Hij hoopte vurig op niet zo'n strenge bladkaal en dat de rivier niet zou bevriezen. Een bevroren rivier betekende geen vis, en geen vis betekende lege magen. Riverclan was erg slecht in het jagen van landprooi, prooi die Thunderclankatten vraten. Daarom probeerde nu alle katten in Riverclan een vetreserve aan te brengen nu het nog kon.
''En hoe gaat het me jouw?'' vroeg Dawnheart. Whirlpool werd uit zijn gepieker gehaald door de simpele vraag. 'Oh, wel goed. Alles gaat wel zijn gangetje in Riverclan. Als het goed gaat met de clan, gaat het goed met mij, dan heb ik me minder om me zorgen over te maken,' sprak hij kalm. Ergens loog hij, hij maakte zich altijd zorgen over het welzijn van de clan. Ook al was het groenblad en was er prooi in overvloed. Er speelde altijd wel een doemscenario in zijn hoofd was mis kon gaan. Deputy was een zekere verantwoordelijkheid in het welzijn van de clan. De laatste beslissingen lagen dan niet bij hem, maar hij had na Wolfstar de meeste inspraak. Al had hij soms het gevoel dat hij de enige was die logisch nadacht.
Hij voelde de regen op zijn kop kletteren en hij rilde even. 'Zullen we je prooi maar terug naar het kamp brengen en de droogte van de dens opzoeken? Dan kunnen we daar wel verder praten,' stelde hij voor. Hij stond al op om zijn vacht uit te schudden, maar dat had niet veel zin, want hij werd bijna direct daarna weer nat door de regen.

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyvr okt 31, 2014 9:03 pm

Dawnheart keek naar de lucht. De lucht was voor ze op jacht was geweest nog blauw, al hingen er toen al een paar wolkjes aan de lucht. Het weer was inmiddels helemaal omgeslagen. Donkere wolken hingen dreigend aan de lucht, wat waarschijnlijk meer regen beloofde. Aan het weer kon je merken dat bladkaal ging komen. 'Oh, wel goed. Alles gaat wel zijn gangetje in Riverclan. Als het goed gaat met de clan, gaat het goed met mij, dan heb ik me minder om me zorgen over te maken,' Antwoordde Whirlpool op haar vraag. Dawnheart knikte tevreden. Het was fijn om te weten dat alles goed ging. Tenminste nog wel. Ze hoopte waarschijnlijk net zoals iedere clankat op een niet zo strenge bladkaal. Wanneer de prooi zou verdwijnen. Tenminste, op het land, niet in de rivier. Tenzij de rivier bevroor. Ze dacht er liever niet aan. Daarnaast had je altijd meer kans op oorlog met andere clans. Zo werden sommige vaak nogal hongerig en besluiten over te steken naar het territorium van een andere clan. Ze snapte goed dat Whirlpool zich goed zorgen kon maken. Er waren zoveel dingen waar hij zijn clan samen met Wolfstar tegen moest beschermen. Dawnheart keek haar deputy even aan in zijn amberkleurige ogen. De poes had veel respect voor de kater. Ze vond dat hij zijn taak als deputy goed deed. Zo merkte je ook aan hem dat hij alles deed voor zijn clan. Clan eerst, daarna je eigen welzijn. 'Zullen we je prooi maar terug naar het kamp brengen en de droogte van de dens opzoeken? Dan kunnen we daar wel verder praten,' Opperde Whirlpool op. Dawnheart werd uit haar gedachten geschud en knikte terwijl ze de vissen begon op te rapen met haar bek. Ze zag hoe Whirlpool zijn vacht uitschudde, wat niet veel zin had. Dawnheart grinnikte kort waardoor de vis weer uit haar bek glipte. Zuchtend keek ze naar de dode vissen die nu wel drie keer op de grond waren gevallen. ''Wil jij er misschien een mee nemen? Ik laat ze telkens vallen.'' Vroeg ze aan Whirlpool. Ze pakte twee vissen op en wachtte even tot Whirlpool de andere vis in zijn bek had voor ze terugliep naar het kamp.
 

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyza nov 01, 2014 8:43 pm

Whirlpool moest een beetje grinniken, omdat het niet zo handig ging bij Dawnheart. Hij streek met zijn tong over zijn mondhoeken bij het ruiken van de verse vis. Al had hij net een vis achter de kiezen, dus deze prooi zou voor de Elders en de Queens zijn.
Hij wilde net zijn hulp aanbieden, omdat het gewoon bijna pijnlijk haar gestuntel aan te zien, toen ze om zijn hulp vroeg. Hij knikte naar haar en raapte de overgebleven vis op die op de oever lag. Whirlpool liep rustig achter de cyperse poes aan.

Al snel was het riet dat hun kamp omringde in zicht. Hij liep door de tunnel het kamp in en liet al snel zijn vis op de prooistapel vallen. Hij bewoog zijn kaak enkele malen op en neer, omdat het een beetje op slot as gaan zitten na het dragen van de prooi. Daarna seinde hij Wolfstar met zijn staart en liep de Warriors den in. Ook hij als deputy sliep nog tussen alle Warriors in de clan. Al snel zocht hij zijn nest op en ging zitten en hij wachtte op Dawnheart. 'Ýes, eindelijk een beetje droogte. Ik wist niet of je het doorhad, maar ik heb écht een hekel aan regen.' Hij toverde een glimlach op zijn gezicht en likte enkele keren met zijn tong over zijn natte vacht om een poging te doen om het droog te krijgen.

OOC: een beetje slecht, i'm sorry D:

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyza nov 01, 2014 9:02 pm

Dawnheart voelde zich onhandig. Ze was een beetje aan het stuntelen met de vis in haar bek. Gelukkig was Whirlpool er om haar te helpen. Dankbaar keek ze hem even aan en ze had graag dank je gezegd, maar om nog een keer die vis te laten vallen zal waarschijnlijk een lachsalvo opleveren bij haar deputy. Ze wilde zich al helemaal niet beschaamd voelen.

Met de vis in haar bek kwamen ze terug bij het kamp. Ze liepen door de tunnel heen en ze legde de prooi op de prooistapel. Zelf pikte ze er een andere vis vanaf aangezien ze nog niet gegeten had. Ze proefde de vis al maar ze zal nog even moeten wachten tot ze de den in waren, waar het droog was. Zelf had ze er niet zo'n hekel aan om buiten te blijven zitten, maar waarschijnlijk dacht Whirlpool daar anders over, dat merkte je wel aan hem. Voordat Dawnheart zelf de warriors den inliep was Whirlpool al naar binnen gegaan. Ze zocht haar nest op wat tegenover die van Whirlpool was, wat nu wel handig uitkwam. Ze legde de vis voor zich neer en nam alvast een hap. 'Ýes, eindelijk een beetje droogte. Ik wist niet of je het doorhad, maar ik heb écht een hekel aan regen.' Zei Whirlpool en Dawnheart glimlachte aangezien ze daar net aan had gedacht. Ze keek even op en zag dat de deputy bezig was zijn natte vacht droog te likken wat zorgde dat ze nog breder begon te glimlachen. Voor en kat als hij zou dat nog lang duren, aangezien hij langharig was. Zij zelf zou vanzelf wel opdrogen. Ze had niet zo'n hekel aan regen. ''Ik had inderdaad al door dat je niet zo van regen houdt. Gelukkig zitten we nu binnen.'' Grinnikte Dawnheart er lichtjes bij. ''Ook al zin in de Big Gathering?''Miauwde ze erachteraan. Zelf had ze er wel zin in, al bestond er misschien een kans dat ze niet mee ging natuurlijk. Ze was alleen benieuwd wat er allemaal gezegd zou gaan worden. Elke keer was ze weer benieuwd, net zoals nu.

sorry ook beetje flut :I

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyza nov 01, 2014 9:23 pm

Whirlpool zag dat even later Dawnheart de den binnen kwam. Hij had nooit echt geweten dat Dawnheart recht tegenover hem sliep. Meestal plofte hier aan het einde van de dag pas binnen en viel meteen in slaap. Tenzij het regende, dan zocht hij ook de droogte op van de den, zoals nu. Hij zou hier nog wel veel tijd doorbrengen nu het bladval was.
''Ik had inderdaad al door dat je niet zo van regen houdt. Gelukkig zitten we nu binnen.'' Whirlpool grinnikte. Hij keek de poes tegenover hem aan in haar smaragd groene ogen. 'Was het zo overduidelijk?' grinnikte hij, waarna hij probeerde de waterdruppels van zijn ruggengraat af te likken. 'Zeg het wel dat ik blij ben dat we binnen zijn.' Hij ging in het mos van zijn nest liggen en keek opnieuw naar Dawnheart die direct erna wat vroeg.
''Ook al zin in de Big Gathering?'' Whirlpool keek haar even twijfelend aan. Hij haalde zijn schouder op en zuchtte eens. 'Ik vind het altijd zo veel gezeik. We doen het omdat het traditie is, maar geen clan zegt ooit wat er écht aan de hand is. Omdat ze "niet zwak willen lijken".'[/b] Whirlpool snoof eens. 'Maar wij hebben niets te verbergen, alles loopt op rolletjes op het moment.'
Vervolgens rolde hij wat rond in het mos, een poging om wat water van zijn vacht te krijgen. Het zag er waarschijnlijk super dom uit, maar anders was hij letterlijk uren bezig. Toen hij overeind kwam zat zijn haar dus ook alle kanten op en zaten er plukken mos in zijn vacht. Hij grinnikte even beschamend, waarna hij met zijn tanden begon de rotzooi uit zijn vacht te halen en het opnieuw glad te strijken met zijn tong. Hij hield wel van een beetje sharing tongues in de middag, dan kon hij even volkomen tot rust komen.
'Heb jij dan wel veel zin in de Gathering? Van mij zou je mijn plaats mogen innemen, maar ik ben nou eenmaal verplicht om mee te gaan als deputy.' Weinig katten deelden zijn mening dat Gatherings niet spannend waren. Altijd waren er roddeltantes die wilde roddelen met de andere clans en er waren altijd wel ramptoeristen die hoopten op een spectaculaire uitspraak of bedreiging van een van de leaders. Maar als het de enige manier was om de vrede een beetje te bewaren, then so be it.

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyza nov 01, 2014 9:48 pm

Dawnheart at rustig aan haar prooi en keek ondertussen even op naar Whirlpool. 'Was het zo overduidelijk? Grinnikte hij. Ze knikte instemmend terwijl ze haar blik op de vis richtte die bijna helemaal weg was. 'Zeg het wel dat ik blij ben dat we binnen zijn.' Vervolgde hij. Dawnheart knikte instemmend, al had ze helemaal niet zo'n hekel aan regen of kou. Toen ze vroeg naar de Big Gathering leek hij daar niet heel blij mee te zijn. 'Ik vind het altijd zo veel gezeik. We doen het omdat het traditie is, maar geen clan zegt ooit wat er écht aan de hand is. Omdat ze "niet zwak willen lijken". Daar had hij een punt. Er werd weinig eerlijk gezegd. Waarom hielden ze deze traditie dan. Het was onzin. De clans hielpen elkaar soms in slechte tijden, maar maakte hier dan uiteindelijk ook gebruik van. Vaak omdat je dan dingen voor elkaar terug moet doen. 'Maar wij hebben niets te verbergen, alles loopt op rolletjes op het moment.' Vervolgde Whirlpool. Dawnheart knikte instemmend. Ze keek op aangezien haar vis op was en likte even haar bek af terwijl ze naar Whirlpools pogingen keek om zichzelf droog te krijgen. Uiteindelijk begon hij door de mos te rollen en toen hij weer lag stonden zijn lange haren alle kanten op. Hij grinnikte vervolgens beschamend en zelf schoot Dawnheart in de lach. 'Heb jij dan wel veel zin in de Gathering? Van mij zou je mijn plaats mogen innemen, maar ik ben nou eenmaal verplicht om mee te gaan als deputy.' Vervolgde hij zodra zijn vacht weer normaal stond. ''Eerlijk gezegd, best wel. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat iedereen daar te vertellen heeft.'' Antwoordde ze eerlijk. Het was altijd leuk om te horen of iemand nieuwe kits had gekregen of welke katten iets hadden misdaan of welke katten hun clans hadden verlaten of welke nieuwe katten juist een high rank hadden gekregen. Natuurlijk waren er allemaal roddels, maar dat vond ze soms best wel grappig. Waarschijnlijk dacht Whirlpool nu dat ze een van die roddeltantes was die alles zou doorvertellen en allemaal onzin zou vertellen, maar dat was niet zo. Ze was een luisteraar.

Sorry, je kan er vrij weinig mee. Ben een beetje inspiloos en weet niet welke kant het gesprek op moet xD

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyzo nov 02, 2014 8:51 pm

Dawnheart luisterde naar zijn mening. Ze knikte, of ze begreep wat hij bedoelde en was ermee eens, of ze knikte gewoon omdat ze niet tegen hem in wilde gaan. Wat nou de uiteindelijke rede was boeide hem eigenlijk niet zo veel. Hij was een eerlijke kat en liet zijn mening graag horen, of die nou gewaardeerd werd of niet.
''Eerlijk gezegd, best wel. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat iedereen daar te vertellen heeft.'' antwoordde Dawnheart op zijn vraag. Whirlpool toverde een grijns op zijn gezicht en keek Dawnheart aan in haar ogen. 'Ah, dus jij bent zo iemand die graag de laatste roddels uit de andere clans wil weten,' zei hij plagend tegen haar. Whirlpool wist dat dat niet helemaal waar kon zijn, Dawnheart had daar een veel te bescheiden karakter voor.
Ondertussen vouwde Whirlpool zijn poten onder zijn lichaam en maakte zichzelf comfortabel in zijn nest. Hij keek naar buiten, de zon was bijna op zijn hoogste punt. Hij wist dat het snel tijd was voor de middagpatrouilles en de overige katten zouden gaan jagen. Ook gingen de meeste mentoren met hun apprentices training op hun vechttechnieken rond dit uur. Hij zuchtte even en keek Dawnheart aan.
'Ik wou dat ik nog het zorgeloze leven van een apprentice had. Dat waren pas tijden! Het enige wat ik te zeuren had is dat ik de nesten van de Elders moest vervangen,' lachtte hij. Hij wist nog goed dat hij een apprentice was. Altijd zijn beste beentje voorzetten en dromen van een leven als Clanleider. Nu was die droom opeens heel dichtbij, maar heel veel voelde hij er niet meer voor. Hij zou worden opgestapeld met verantwoordelijkheden en hij wist niet of hij de goede kat was om knopen door te hakken.

OOC: Sorry voor de kortheid. Ik had dus een veel langere post maar toen ging hij weg en ik had niet heel veel zin meer om alles opnieuw te typen D:

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyzo nov 02, 2014 9:31 pm

Bij haar antwoord zag ze Whirlpool grijnzen. Waarschijnlijk had hij het verkeerde beeld van haar gekregen. Ze rolde glimlachend met haar ogen aangezien ze wist wat de kater dacht. 'Ah, dus jij bent zo iemand die graag de laatste roddels uit de andere clans wil weten,' Maakt hij zijn gedachtes een feit. Dawnheart grinnikte. Ze snapte dat hij het plagend bedoelde. ''Ja, ik verspreidt ze graag, en vertel er zo ook een heleboel. Je kent me toch?'' Speelde ze het spelletje mee. Ze vond het grappig om in te spelen op andermans humor, ondanks dat ze dit haar niet altijd leukte. Ze vond het leuk om andere te plagen en snapte wanneer het te ver ging. Ze snapte zelf ook wel dat Whirlpool wist hoe ze zo ongeveer in elkaar zat, dus terug plagen kon heus geen kwaad. Dawnheart zag Whirlpool naar buiten kijken en volgde zijn blik. Buiten de den leek de zon alweer op te komen. Ze stond waarschijnlijk bijna bovenaan de hemel. Dat betekende dat de middagpatrouilles zo vertrokken. Ze hoorde hem zuchtte en ze keek richtte haar blik weer op haar deputy. 'Ik wou dat ik nog het zorgeloze leven van een apprentice had. Dat waren pas tijden! Het enige wat ik te zeuren had is dat ik de nesten van de Elders moest vervangen,' Lachte hij. Dawnheart knikte en glimlachte instemmend. ''Ik mis die tijden ook. Toen waren we nog jonger. Als je iets verpeste maakte het niet uit. Je was een apprentice, die moesten nog leren. Daarnaast waren we toen nog speels. Ik herinner me nog de stoeigevechten met de andere apprentices.'' Ze glimlachte bij de gedachte eraan. Ze kon als apprentice altijd slecht tegen haar verlies. Ze wilde als bijna iedere apprentice laten zien wat ze al kon en wat ze in huis had. En ze was toen ook heel nieuwsgierig geweest. Inmiddels is er al een jaar tijd voorbij gegaan. ''Hoe was jij vroeger als apprentice?'' Vroeg Dawnheart. Ze was wel benieuwd naar wat voor streken haar deputy vroeger had gehad. Ze was tenslotte eerder getraind dan hijzelf.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyma nov 03, 2014 9:44 pm


Voordat Whirlpool ook maar iets had kunnen zeggen, rolde Dawnheart al met haar ogen. Kennelijk verwachtte ze wat eraan zat te komen en Whirlpool kreeg een speelse glimlach op zijn gezicht. ''Ja, ik verspreidt ze graag, en vertel er zo ook een heleboel. Je kent me toch?'' Whirlpool stak lachend zijn tong naar de poes voor zich uit. Hij kantelde zijn hoofd een keek haar met pretlichtjes in zijn ogen aan. 'Ja, jij bent echt dé grootste roddeltante van heel Riverclan!' grinnikte hij. Whirlpool keek Dawnheart aan in haar smaragd groene ogen. Hij praatte wel veel met andere leden, maar dan meestal veel zakelijker. Het overkwam hem niet vaak dat hij gewoon eens kon lachen met een Clangenoot en grapjes kon maken. Hij moest toegeven, dit was ook wel erg gezellig.
Samen met haar dacht hij terug aan hun tijd als apprentice. Stiekem voelde hij zich nu weer een beetje zo. Zo met Dawnheart in de den, lachen en grapjes maken. ''Ik mis die tijden ook. Toen waren we nog jonger. Als je iets verpeste maakte het niet uit. Je was een apprentice, die moesten nog leren. Daarnaast waren we toen nog speels. Ik herinner me nog de stoeigevechten met de andere apprentices.'' Whirlpool knikte instemmend bij haar woorden en moest lachen toen ze zei dat we nog fouten mochten maken. Ja, wat waren die apprentices toch altijd onschuldig. Inmiddels had hij al een apprentice voor zichzelf getraind en had het geschopt tot deputy. Alles leek zo lang geleden, maar toch viel dat wel heel erg mee.
''Hoe was jij vroeger als apprentice?'' Whirlpool keek de poes voor zich aan en dacht terug aan zijn tijd als apprentice. 'Oh, ik was in het begin heel ijverig. Ik wilde overal de beste in zijn en oefende elk vrij moment van de dag aan mijn jaag- en vechttechnieken. Later vond ik het allemaal veel lolliger worden en dacht ik dat ik de wereld wel in mijn eentje verkennen. Ik weet nog wel eens dat ik met mijn staart tussen mijn poten uit Thunderclan territorium ben gejaagd. Ik mocht een kwart maan in mijn eentje voor de elders zorgen,' hij schudde lachend zijn hoofd toen hij er weer aan terug dacht. 'Maar desondanks dat accefietje heb ik mijn training succesvol afgerond,' beaamde hij tevreden.
Hij keek eens snel in het rond, om te kijken of er echt geen andere Warrior meer in de den was. 'Maar uhm, trouwens, van dat speelse waar jij het net over had,' begon hij met pretlichtjes in zijn ogen. 'Wie zegt dat we dat speelse volledig zijn verloren?' Whirlpool keek Dawnheart aan en spande de spieren in zijn lichaam aan, voordat hij zich lachend op de poes stortte om een stoeigevecht te beginnen.

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptyma nov 03, 2014 10:09 pm

'Ja, jij bent echt dé grootste roddeltante van heel Riverclan!' Grinnikte Whirlpool en Dawnheart schoot in de lach. Dat is wel het laatste waar ze zichzelf voor aanzag. Het was fijn om met Whirlpool te praten. Het was niet alleen een hallo, of hoe gaat het, mooie vangst en al die andere standaard zinnetjes die katten tegen elkaar zeiden. Dit was gezelligheid. Iets wat zei erg belangrijk vond in de clan. Bij de woorden die Dawnheart had gezegd over het apprentice zijn zag ze Whirlpool knikkend instemmen met haar woorden. ''Hoe was jij vroeger als apprentice?'' Had ze gevraagd. De deputy had haar even aangekeken voordat hij vertelde. 'Oh, ik was in het begin heel ijverig. Ik wilde overal de beste in zijn en oefende elk vrij moment van de dag aan mijn jaag- en vechttechnieken. Later vond ik het allemaal veel lolliger worden en dacht ik dat ik de wereld wel in mijn eentje verkennen. Ik weet nog wel eens dat ik met mijn staart tussen mijn poten uit Thunderclan territorium ben gejaagd. Ik mocht een kwart maan in mijn eentje voor de elders zorgen,' Maakte hij zijn verhaal af. Dawnheart schoot in de lach. Ze kon zich niet voorstellen dat Whirlpool, nu zo zittende als deputy van die apenstreken had. Al had bijna iedere apprentice wel een warriorcode overtreden. Zijzelf ook. Naar de kittypets toe. Ze kwam er toen niet mee weg en nu nog steeds niet. Wolfstar had haar laatst weer in de smiezen. Ze glimlachte weer bij het idee. 'Maar desondanks dat accefietje heb ik mijn training succesvol afgerond,' Beaamde hij tevreden. Ze knikte terwijl ze hem aankeek. Ze zag hem rondkijken. Het leek wel alsof hij keek of ze wel helemaal alleen waren. 'Maar uhm, trouwens, van dat speelse waar jij het net over had,' Begon hij, en Dawnheart zag de pretlichtjes in zijn ogen. 'Wie zegt dat we dat speelse volledig zijn verloren?' Vroeg hij toen en Dawnheart zette zich schrap terwijl haar klauwen vast zaten in het mos. Vervolgens stortte de kater zich bovenop haar. Ze lachte en probeerde de kater van zich af te duwen met haar voorpoten, maar ze wist dat hij sterk was. Lachend en hikkend probeerde hij haar van haar af te duwen wat maar met moeite ging. Op de een of andere manier wist ze te ontsnappen en sprong ze bovenop de kater. Zijn buik was zichtbaar en Dawnheart ging uitdagend met 1 poot over zijn buik terwijl ze haar klauwen uitgestoken had. Zachtjes krabde ze een soort van op zijn buik zodat het zou gaan kietelen, terwijl ze met de andere poot op zijn borst stond. Ze keek hem triomfantelijk aan. ''Ik wist niet dat ik het nog in me had.'' Grijnsde ze terwijl ze Whirlpool probeerde te kietelen. Ze voelde zich net weer een kit of apprentice. De warrior in haar was even verstopt en had plaatsgemaakt voor een apprentice.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptydi nov 04, 2014 5:05 pm


Dawnheart lachte hem gewoon uit na zijn verhaal. Whirlpool keek haar quasi diep gekwetst aan. Daarna lachte hij vrolijk met haar mee. Het was ook zijn eigen schuld geweest. Moest hij maar niet van die verhalen aan haar neus hangen.  
Dawnheart zag het al aankomen, want ze zette zich al schrap. Haar voorpoten deden pogingen om hem van haar af te duwen. Maar Whirlpool bleef koppig zitten waar hij zat en keek de poes grijnzend aan. 'Hebbes,' grinnikte hij en hij lachte vrolijk naar de poes. Hij verslapte zijn grip op de poes even, omdat hij het te druk had met lachen. Dawnheart profiteerde daarvan en glipte onder hem vandaan. Whirlpool draaide zich om om opnieuw in de aanval te gaan, maar hij was te langzaam. Dawnheart was al bovenop hem gesprongen. Whirlpool rolde op zijn rug en probeerde met zijn achterpoten de poes van zich af te duwen. Dat mislukte drastisch, omdat het leek alsof hij geen controle over zijn ledematen had, omdat hij zó hard moest lachen. Whirlpool voelde Dawnhearts nagels in zijn buik prikken. Kort keek hij de poes verward aan, waarna hij een kietelend gevoel door zijn lichaam voelde. Opeens lag hij te kronkelen op zijn rug en gierde het van een lachen.
''Ik wist niet dat ik het nog in me had.'' Whirlpool keek de poes met een grijns aan. Hij kon zijn lachen echter niet echt onder controle houden en moest een aantal keer om adem happen. 'Alsjeblieft stop!' hikte hij. 'Ik smeek het je, genade!' Nog steeds kon hij niet loskomen uit haar greep.

OOC: Beetje kort, sorry. D:

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptywo nov 05, 2014 5:08 pm

'Hebbes,' Zei Whirlpool lachend terwijl hij haar vrolijk aankeek. Dawnheart lachte en zag dat de grip van de kater wat verslapte door het lachen dus ze zag haar kans schoon. Ze glipte onder hem vandaan om vervolgens op hem te springen. Hij probeerde met zijn achterpoten haar poten weg te schoppen wat niet bepaald lukte. Dawnheart ging voorzichtig met haar nagels over zijn buik en ze zag kort de verwarde blik van Whirlpool maar ze bleef grijnzen tot hij voelde wat ze deed. Vervolgens lag hij te kronkelen op zijn rug en gierde hij van het lachen, wat zorgde dat zijzelf ook nog meer begon te lachen. 'Alsjeblieft stop!' Hikte hij tussendoor, waarschijnlijk kreeg hij haast geen lucht meer. 'Ik smeek het je, genade!' Zei Whirlpool weer en Dawnheart lachte bij het zien van zijn harde gelach. Haar greep verslapte daardoor en ze stopte met het kietelen. Vervolgens zette ze haar poten verkeerd neer waardoor ze naast Whirpool viel en begon nog harder te lachen dan ze al deed. Ze hikte van het lachen en kon even niet stoppen. Na al een paar minuten op de grond te hebben gelegen kon ze weer normaal opstaan zonder dat ze in de lach schoot. Ze had echt veel plezier. Zoveel plezier had ze nog nooit gehad met een andere kat, voor zover ze wist. Ze glimlachte naar Whirlpool. Het was fijn om met hem te praten. Ze had niet door dat ze toen inmiddels al een paar minuten was weggezonken in zijn ogen. Geschrokken keek ze op waarop ze vervolgens beschaamd naar haar poten keek. Misschien moest ze zo meteen maar gaan, voordat de middagpatrouilles zouden vertrekken. Al had ze er niet zoveel zin in, ze was liever met Whirlpool gezellig aan het kletsen en lol maken.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptywo nov 05, 2014 8:51 pm

Zo hard Whirlpool moest lachen, zo hard lachte Dawnheart ook. Het was oncontroleerbaar, en als de rest van de clan hun buiten de den zouden ook niet weten wat ze hoorden. Whirlpool kon gewoon echt niet stoppen, wat het voor hem alleen nog maar grappiger maakte.
Toen Dawnheart naast hem viel door onhandig geplaatste poten, moest hij nóg harder lachen, en Dawnheart lag ook helemaal in een deuk. Zo ging het enkele minuten door, totdat Whirlpool echt nauwelijks meer adem kon halen en echt nu moest stoppen om zijn ademhaling weer regelmatig te krijgen. Maar telkens als hij opzij keek en Dawnheart zag, schoot hij weer opnieuw in de lach.
Dawnheart wist als eerste overeind te komen, waarna Whirlpool op zijn buik rolde en zich op zijn poten overeind duwde. Even gleden zijn ogen naar de buitenkant van de den, hij zou nu écht de middagpatrouilles moeten regelen. Whirlpool zuchtte en zijn blik ging weer naar de cyperse poes voor hem. Hij glimlachte naar haar, waarna hij haar blik vond in die smaragdgroene ogen. Opeens leek Dawnheart op te schrikken, wat leek na een paar secondes maar in werkelijkheid al enkele minuten. Ze keek naar haar poten. Whirlpool trok zijn mondhoeken omhoog en stapte dichter naar de poes toe en gaf voorzichtig een lik over haar voorhoofd. 'We moeten nu echt verder met onze plichten. Zie ik je vanavond weer bij het Sharing tongues?' vroeg hij op een voorzichtige toon aan haar.
Whirlpool liep voor haar de den uit en liep de open ruimte in het kamp op. De zon scheen zelf weer voorzichtig aan de hemel.

OOC: Jij nog een post en dan topic uit of nu dit topic uit en een nieuw topic aanmaken?

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptydo nov 06, 2014 3:27 pm

Nieuw topic want anders wordt mijn post erg kort :/ maak jij of ik aan dan?

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whirlpool
Deputy
Whirlpool

PROFIELAantal berichten : 185
Punten : 5186
Registratiedatum : 29-09-14
Leeftijd : 20
Accounts : Poppykit (SC)
Fogpaw (TC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 23 moons
Partner: I'm confused, but I think I love you.

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptydo nov 06, 2014 5:05 pm

Wil jij dat doen, praktisch gezien is het jouw beurt P:

Topic uit!

_________________
Just take a breath (&whirlpool) FCZ8MOd
As long as my lungs are still beathing and my heart keeps beating - I'll be fighting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5032
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Emptydo nov 06, 2014 6:06 pm

topic is aangemaakt bij het kamp

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
Just take a breath (&whirlpool) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

Just take a breath (&whirlpool) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Just take a breath (&whirlpool) Just take a breath (&whirlpool) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

Just take a breath (&whirlpool)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Past :: RiverClan-