IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Switch Accounts
Vul in het bovenste vakje de gebruikersnaam in en in het onderste het wachtwoord.


Season
Winter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 13. Dit aantal is bereikt op vr apr 06, 2018 8:58 pm.
Het Team
Administrators

Moderators


Ex-Teamleden
Affiliates
Amnira

Cosmic Fall


Deel

♦Dropping Place♦

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5035
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

♦Dropping Place♦ Empty
BerichtOnderwerp: ♦Dropping Place♦ ♦Dropping Place♦ Emptywo okt 29, 2014 7:56 pm


DROPPING

Nou dit is dus mijn droppot. Voordat je gezellig alles doorspit heb ik liever wel dat je even de regels doorleest Wink
REGELS:
•Kijken doe je met je ogen, we nemen dus niks mee Wink
•Als je iets zou willen wat ik niet gebruik mag je me een pm sturen.
•Als ik iets niet gebruik zal dit er ook bij staan.
•Veel kijkplezier Wink


Hopelijk is alles een beetje duidelijk Wink

Dan nu mijn inhoud, want ik houd alles graag geordend

INHOUD:
♦️Mijn Chars
♦️Topics
♦️Relations
♦️Setjes
♦️Sheets
♦️Quotes
♦️Overige Shizzle (als ik die heb)

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
♦Dropping Place♦ Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5035
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

♦Dropping Place♦ Empty
BerichtOnderwerp: Re: ♦Dropping Place♦ ♦Dropping Place♦ Emptyza nov 01, 2014 7:59 pm


Dawnheart

GENERAL
Name: Dawnheart
Gender: She-cat
Age: 27 moons
Clan: Riverclan
Rank: Warrior
Partner: -
Crush: that's a secret
quote: Be a Warrior, not a worrier


Outside
Dawnheart is een bruine tabby. Ze heeft een lichtbruine vachtkleur met donkerbruine strepen ertussen. Haar neusje is roze en ze heeft smaragd groene ogen. Verder heeft ze een slanke bouw waardoor ze snel is.

Inside
Dawnheart is best wel ondeugend. Ze houd van spelletjes en heeft haar eigen gevoel voor humor of probeert op de humor van andere in te spelen. Ze is een zelfverzekerde poes en ze is ook niet bang om dit te laten zien. Natuurlijk heeft ze zelf dan ook wel eens haar onzekerheden. Ze maakt graag plezier en probeert zo zorgeloos mogelijk door het leven te gaan, wat ook niet altijd even goed lukt. Ze denkt nog veel na over wat er in haar verleden moet zijn gebeurd waardoor ze soms nogal stressvol over kan komen. Gelukkig is ze nu niet meer zo verward als eerst.

History
Zelf weet Dawnheart haar verleden niet meer. Op een dag werd ze wakker tegen een boom en in haar hoofd zat een gapend gat. Riverclan heeft haar toen opgenomen en haar alles bijgepraat. Ze wist helemaal niks meer van alles wat er was gebeurd. Ze kan niet verder denken dan de barstende hoofdpijn die ze had toen ze zag dat ze bij een boom lag.
Wat ze dus niet weet is dat ze een kittypet is geweest. Ze heeft al die tijd gewoon als kittypet geleeft, maar ze was een nieuwsgierige kat. Ze besloot naar het bos te gaan, waarvan je altijd vele geruchten hoorde van de buurkatten. Ze besloot het bos in te gaan waar een clankat haar achter na zat om haar van zijn territorium te jagen. Daarbij is ze tegen een boom aangerend toen ze de kat net kwijt was en ze achterom keek. Alles wat daarna gebeurd weet ze weer. Wat ze dus niet meer weet is dat ze kittens had. Ze had twee kittens, die toen ze wegging inmiddels al bijna 2 manen waren. De kits waren toen Dawnheart vertrok bij de kits van de buren aan het spelen. Ze kwamen erachter dat hun moeder niet meer terug zou komen maar zijn wel bij de baasjes gebleven.


Future
Uiteindelijk zal een van Dawhearts kits weglopen van de baasjes om zijn moeder te zoeken. Hij/zij heeft natuurlijk wel opgevangen dat zijn/haar moeder het bos in was geweest. Hij is vastbesloten haar te zoeken en al snel zag de kat weten hoe het clanleven werkt en zich aansluiten bij een van de clans (maar niet de riverclan). Uiteindelijk bij een gevecht of big gathering zullen ze elkaar zien en zal de kat Dawnheart herkennen, alleen zal zijzelf haar eigen zoon/dochter niet meer herkennen. Dawnheart vind het lastig om te geloven dat die kat haar kitten is, maar uiteindelijk vertrouwt ze het. Nadat de Big Gathering is geweest, zullen Dawnheart en de kat afspreken. Als Dawnheart wel naar het territorium van haar kit komt, dan vertrouwt ze hem of haar. Zo niet, dan houdt het op. Ze krijgt 3 dagen om erover na te denken. Uiteindelijk vertrouwt ze het dus en gelooft ze haar kitten ook echt. Vervolgens spreken ze telkens stiekem af. De enige die het waarschijnlijk komt te weten is Whirlpool.

Uiteindelijk komt het erop aan dat de kitten een warrior wordt in zijn/haar clan. Er komt oorlog aan tussen de clans en Dawnheart moet tegen de kitten moeten strijden. Natuurlijk wil ze hem beschermen, en ook is het wederzijds. Ze kunnen niet tegen elkaar vechten. Uiteindelijk zal Dawnheart aangevallen worden door een andere kat, en zal zwaar gewond raken. Na de strijd ligt ze nog een paar dagen bewusteloos in de medecines den, wat waarschijnlijk voor ophef zorgt omdat niemand weet of ze wakker wordt. Uiteindelijk, na een paar dagen dus, wordt ze wakker, alleen is ze nog erg zwak.

Wat dan nog niet zeker is, is of haar kitten bij zijn/haar eigen clan blijft, of over stapt naar Riverclan.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
♦Dropping Place♦ Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze


Laatst aangepast door Dawnheart op zo dec 14, 2014 1:53 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudstar
Leader
Cloudstar

PROFIELAantal berichten : 96
Punten : 5018
Registratiedatum : 25-10-14
Leeftijd : 19
Accounts : Cloudstar <WC>
Dawnheart <RC>
Fireblaze <TC>
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 37 moons
Partner: There are times that I hate you cause I can't erase. The times that you heart me and put tears on my face

♦Dropping Place♦ Empty
BerichtOnderwerp: Re: ♦Dropping Place♦ ♦Dropping Place♦ Emptydo nov 06, 2014 5:36 pm

Cloudstar

General
Name: Cloudstar
Previous name: Cloudbelly
Nickname:Cloud, Cloudy
Gender: She-cat
Age: 36 moons
Clan: Windclan
Rank: Leader
Partner: -


Outside
Cloudstar is een witte kat alleen op haar rug en op haar kop is ze grijs. Verder heeft ze een witte buik, daarom was haar naam ook Cloudbelly. Haar buik is zo een wit als een wolk en is lekker zacht.

Inside
Cloudstar is vaak nogal gesloten. Ook heeft ze een bezorgd karakter en maakt zich snel zorgen. W.I.P.

History
Ze is vroeger weggeroofd uit haar nest, samen met haar broertje. Haar ouders moesten alles doen om hen terug te krijgen. Dit ging dan ook erg ver, maar Cloudstar wil hier niet over praten. Uiteindelijk is het hun ouders gelukt ze terug te krijgen, op wel een vervelende manier. De ontvoerders hadden haar vader zijn leiderschap ontnomen aangezien hij toen de leider van de clan was. Vervolgens hadden ze de vader van Cloudstar, toen nog Cloudkit, vermoord zodat hij geen wraak kon nemen. Alle clankatten leefde toen in verschrikkelijke leefomstandigheden. Je werd afgemaakt als je bij de clan wegging. Vele katten, en zo ook Cloudpaw toen, heeft kunnen ontsnappen samen met haar broertje. Haar moeder is toen vermoord. Na het ontsnappen zijn ze opgevangen bij een andere clan en zijn daar warrior geworden etc.

Future
Ooit zullen Cloudstars ontvoerders terugkomen. Ze zullen haar proberen te vermoorden, al zal dit waarschijnlijk niet lukken omdat ze (nu nog) 9 levens heeft. Cloudstar zal kits krijgen en al die eenmaal geboren zijn dan zullen de ontvoerders terugkomen. Aangezien het ze niet lukt Cloudstar te vermoorden door haar vele levens, zullen ze haar kittens meenemen. Ze krijgt ze alleen terug als ze afstand doet van haar leiderschap.

_________________
♦Dropping Place♦ 2ibyopi
Cloudstar-Dawnheart-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fireblaze

Fireblaze

PROFIELAantal berichten : 17
Punten : 4913
Registratiedatum : 02-11-14
Accounts : •Fireblaze
•Cloudstar
•Dawnheart

RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 28 moons
Partner: You had me at hello

♦Dropping Place♦ Empty
BerichtOnderwerp: Re: ♦Dropping Place♦ ♦Dropping Place♦ Emptydo nov 06, 2014 5:41 pm


Fireblaze

General
Name: Fireblaze
Nickname:Fire, Blaze
Gender: Tom-cat
Age: 28 moons
Clan: Thunderclan
Rank: Warrior
Partner: -


Outside
Fireblaze is een crèmekleurige kater. Op zijn buik en borst is hij bijna wit. Hij heeft een roze neusje en ook roze pootkussentjes. Verder is hij een aardig gespierde kater.

Inside
Fireblaze is een beetje een versierder. Hij is aardig sociaal en is altijd in voor een praatje. Verder is hij vaak vrolijk, al kan zijn humeur soms nogal snel omslaan. Verder versiert hij graag mooie vrouwtjes, al blijft het daar vaak bij. Verliefd is hij niet erg snel.

History
W.I.P.

Future
Hij zal voor het eerst verliefd worden op een knappe poes. Hij kan haar maar niet uit zijn gedachtes krijgen en wil haar graag nog eens zien en vaker met haar afspreken. Helaas komt ze uit een andere clan, maar dat is niet het enige probleem. Naarmate ze vaker afspreken, moet hij denken aan zijn zusje. De poes lijkt veel op zijn zusje die hij vroeger verloren is. Uiteindelijk komt hij er via hun verleden achter dat het ook zijn zus is, terwijl hij juist tot over zijn oren verliefd op haar was.

_________________
♦Dropping Place♦ 6tigd4
Fireblaze-Dawnheart-Cloudstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5035
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

♦Dropping Place♦ Empty
BerichtOnderwerp: Re: ♦Dropping Place♦ ♦Dropping Place♦ Emptydo nov 06, 2014 5:51 pm


TOPICS


Dawnheart
• open
• open
• open


Fireblaze
• open
• open
• open


Cloudstar
They coming back - Addertail
•open
•open

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
♦Dropping Place♦ Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

♦Dropping Place♦ Empty
BerichtOnderwerp: Re: ♦Dropping Place♦ ♦Dropping Place♦ Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

♦Dropping Place♦

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Specials :: Dropping-