IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Switch Accounts
Vul in het bovenste vakje de gebruikersnaam in en in het onderste het wachtwoord.


Season
Winter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 13. Dit aantal is bereikt op vr apr 06, 2018 8:58 pm.
Het Team
Administrators

Moderators


Ex-Teamleden
Affiliates
Amnira

Cosmic Fall


Deel

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Garlicpaw

Garlicpaw

PROFIELAantal berichten : 100
Punten : 4945
Registratiedatum : 21-11-14
Leeftijd : 17
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 9 moons
Partner: A partner *sighs*

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptyza jan 10, 2015 8:18 pm

Vrolijk dartelde de gestreepte leerling door de bossen. Zijn cyperse velletje sintelde toen een bries langs zijn pels streek. Zachtjes gleed Garlicpaws blik naar een poel en straalde vol genegenheid toen hij zag hoe groot en sterk hij was geworden. Garlicpaw zag een grote, gestreepte kater; slankheid had hij van zijn moeder geërfd, de grote, forse schouders van zijn inktzwarte vader.
Even voelde hij zich warm worden toen hij in de plas keek, maar Garlicpaw werd opgeschrikt door een plotselinge, rauwe kreet. Ravencry!
Snel als de wind schoot Garlicpaw door de bomen, die in een groen-bruine waas voorbij vlogen. Angst omklemde Garlicpaw als twee ijzige klauwen gevuld met gif en vuur. Zijn gedachten dwaalden af bij zijn vader. Waar ben je, vader? Sterrenclan, laat het mij zien! smeekte Garicpaw in stilte maar zijn gedachten werden afgebroken door de geur van ijzige, koel bloed. Verstijfd bleef de jonge kater staan.
Ravencry sleepte zich, met half doffe ogen en een met bloed besmeurde vacht, over het slagveld vol bloedvlekken en vachtplukken die voornamelijk zwart waren. De zwarte slanke kater keek met ogen die glinsterden van herkenning naar Garlicpaw, maar zakte toen uitgeput ineen, zijn bloedbesmeurde bloed zwak rijzend en dalend.
Aan de zijkant van het slagveld stond een rode cyperse kater voldaan te kijken. Zijn bek droop van helderrood bloed.
Garlicpaw voelde zijn echte karakter naar buiten komen. Het was gedaan met de kinderspelletjes. Dit was de echte Garlicpaw, niet het nietige leerling een paar maan geleden.
'Wat heb je gedaan!' schreeuwde hij woest en wierp zich op de Thunderclanner. Grauwend schoot blauw vuur in zijn ogen toen hij met zijn poten met de rode kater over de grond kronkelde. Het leek alsof Garlicpaw brandde, eveneens zijn vlammende gestreepte vacht.
Op een gegeven moment gooide Garlicpaw de Thunderclancat weg. Geschokt gemiauw verliet degene zijn bek, maar voor hij het wist sprong Garlicpaw naar zijn keel. Een kreet weerklonk, en enkele tellen bleef Garlicpaw diep brommend staan.
Langzaam, heel langzaam, hief hij zijn kop op af het roerloze rode gestalte van de Thunderclanner. Zijn gestreepte bek droop van donkerrood bloed en zijn ogen fonkelden kwaadaardig.
Dit was de echte Garlicpaw.

Thunderclanner is een NPC.

_________________
Swanwing- Garlicpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfstar
Leader
Wolfstar

PROFIELAantal berichten : 317
Punten : 5501
Registratiedatum : 31-07-14
Leeftijd : 16
Woonplaats : breda
Accounts : Icepaw , Wolfstar , Stormkit , Moon
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 37 moons
Partner: Memphis

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptywo jan 21, 2015 9:57 pm

Kort had de grijze poes naar het gevecht voor haar gekeken . Ze zag Thunderclan en shadowclan , een zwarte kater werd tot diep in zijn flanken geraakt door een rode kater die vol trots neer keek op zijn vijand . De riverclan leadster draaide haar kop om toen een kater zich in het gevecht mengde , hij schreeuwde wat maar verstaan ? dat was dan nog de vraag . de cyperse aprentrice sprong op de rode kater en duwde hem tegen de grong en doodde hem . Geallemeerd stond de poes op . De belofte aan fire galmde door haar kop . Met een woeste kreet belande ze op de kater zijn schouders en duwde het miezerige apprenticje op de grond "Wat denk je dat je aan het doen bent ! , Dark heeft je gestuurd hè . Zeg op !" ze boorde haar krachtige klauwen nog dieper in zijn cyperse vacht . Ik heb het belooft . Ik zal de thunderclan altijd helpen ! .

_________________
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) 1zcpov8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prei1.webnode.nl/
Garlicpaw

Garlicpaw

PROFIELAantal berichten : 100
Punten : 4945
Registratiedatum : 21-11-14
Leeftijd : 17
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 9 moons
Partner: A partner *sighs*

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptyvr jan 23, 2015 12:16 pm

Plots hoorde Garlicpaw het geritsel van snel roffelende poten in het struikgewas terwijl de zoute geur van vis en vage geur van water in zijn neus drong. In een grauw keek de machtige cyperse kater op, maar voor hij het wist werd hij door een poes, afkomstig uit de Riverclan,  op de grond gemept en tegen de grond gedrukt.
'Wat denk je wel dat je aan het doen ben! Dark heeft je gestuurd, hé! Zeg op!' grauwde de poes; haar klauwen drongen zich in Garlic's gestreepte vacht. De kater grauwde woedend terwijl zijn ogen snijdend vlamden.
'Darkstar heeft hier niets mee te maken, mousebrain van een Riverclankat!' snauwde Garlicpaw en draaide zich schouder zodat hij in een gebrul, dat van diep binnenin kwam van woede, naar voren sprong in met zijn kop de borst van de poes raakte. Pas nu herkende hij de poes...Haar gestreepte vacht, blauwe ogen... Wolfstar.
Zijn koele blik werd vlammend en een grijns bolde zich op zijn cyperse snuit. 'Wolfstar,' gniffelde Garlicpaw en drukte de Riverclanleader tegen de grond met een poot op haar borst. Triomf sprankelde van hem af. 'Sinds wanneer bemoei jij je met andere Clans? Die moorderkrijgskat daar,' - hij zwiepte ijzig met zijn staart naar het dode lichaam van de rode Thunderclanner-',die mijn vader aanviel, komt helemaal niet van jouw visclannetje... Oh, wacht, ik snap het.' Hij bromde gniffelend in zijn keel. 'Je hebt een behoorlijk oogje op Firestar. Nou, je maakt geen kans voor hem, als je hem hiermee wil versieren.'
Zijn ijzige, koude ogen gevuld met blauw, splinterend ijs boorden zich snijdend in Wolfstar's blik. 'Dat Thundertje daar heeft mijn vader half vermoord. Hij stond gewoon te kijken alsof mijn vader een prooi was,' vervolgde Garlicpaw met ijskoude ogen. 'Hij verdiende het niet meer om te leven. Elke kat als hem, zie ik nu in, moet uit de weg geruimd worden.' De cyperse kater keek Wolfstar recht aan. 'Het was me een eer je een leven te laten verliezen,' snauwde hij toen en gooide zijn kop naar achteren met zijn witte, stevige tanden ontbloot, klaar voor ze in Wolfstars keel te zetten. Dit soort katten waren zwak. Het was tijd om zijn geestkracht te bevrijden.

Rol maar weg of zo, of we bespreken of Wolf een leven verliest Wink

_________________
Swanwing- Garlicpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfstar
Leader
Wolfstar

PROFIELAantal berichten : 317
Punten : 5501
Registratiedatum : 31-07-14
Leeftijd : 16
Woonplaats : breda
Accounts : Icepaw , Wolfstar , Stormkit , Moon
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 37 moons
Partner: Memphis

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptyza jan 24, 2015 6:54 pm

Scherpe tanden door boorde haaar grijze nek , snel draaide de grijze poes zich om . Woestheid vlamde op in haaar ogen . En iedere slimme kat wist dat je de leadster niet boos mocht maken "Jij weet niet wat het is iemand te verliezen !" Schreeuwde ze haar scherpe nagels snede door zijn cyperse vacht "En als je vader nog leeft of misschien nog kans heeft te overleven dan moet je je tijd hier niet verdoen en hem helpen ! " Ze keek naar het lichaam verderop "Ik weet hoe het is . Iemand verliezen ik hebb niemand meer alleen mijn clan . Al mijn vrienden , familie en andere dierbare heb ik verloren . Maar dit is niet de oplossing! Ze staarde het katertje streng aan wetende dat ze dit zou kunnen winnen ...

_________________
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) 1zcpov8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prei1.webnode.nl/
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5035
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptyzo jan 25, 2015 12:32 pm

Dawnheart keek op een afstandje toe naar het gevecht wat de twee katten voerde. Ze rook Thunderclan en Shadowclan. Tot haar verrassing kwam er ineens doodleuk een apprentice het toneel op gerent. De Shadowclanner was tegen de vlakte geslagen en blijkbaar kon de apprentice daar niet mee leven. Dawnheart grinnikte kort. Wat een dom beest. Alweer werd ze verrast toen de Shadowclan apprentice de Thunderclanner wist dood te bijten. Niet dat dat heel moeilijk was. De thunderclanner was waarschijnlijk afgezwakt van het gevecht van net.

Blijkbaar was ze niet de enige die had staan kijken. Ze zag hoe ineens Wolfstar het toneel op kwam rennen vanuit de struiken, en zich stortte op de apprentice. Nieuwsgierig kwam Dawnheart wat dichterbij. Toen herkende ze de apprentice pas. Het was Garlicpaw, ze had het cyperse katertje pas ontmoet bij de Fourtrees. Hier dus. Ze zag dat Wolfstar woest wat tegen Garlicpaw mauwde en het kleine katertje gaf net zo'n grote bek terug. Waar ging dit over? Er was maar één manier om daar achter te komen. Dawnheart besloot zelf ook een rol te spelen in het toneelstuk, en rende haar leider tegemoet. "Ik weet hoe het is . Iemand verliezen ik hebb niemand meer alleen mijn clan . Al mijn vrienden , familie en andere dierbare heb ik verloren . Maar dit is niet de oplossing! Riep Wolfstar tegen Garlicpaw. Niet erg verstandig om gelijk je levensverhaal te vertellen. 'Zo, zo, zo...' Begon ze, terwijl ze de twee katten tegemoet liep. 'En waar gaat dit allemaal over? Garlicpaw, ik had je verwacht te zien als je niet iemand aan het vermoorden was.' Begon ze met een neutrale stem terwijl ze zich op het cyperse katertje richtte. Vervolgens knikte ze even naar haar leadster.
Dawnheart had niet verwacht dat het cyperse katertje zo een grote mond kon hebben, maar zoals ze al gedacht had; eens een Shadowclanner, altijd een Shadowclanner.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Garlicpaw

Garlicpaw

PROFIELAantal berichten : 100
Punten : 4945
Registratiedatum : 21-11-14
Leeftijd : 17
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 9 moons
Partner: A partner *sighs*

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptyma jan 26, 2015 8:18 pm

'Garlicpaw, ik had verwacht je te zien terwijl je niet iemand aan het vermoorden was.' Dawnheart was zorgeloos op het toneel gekomen. Garlicpaw voelde zich warm van vriendschap maar met een tinteling onderzijde pels werden zijn ogen terug koud en snijdend. Hij was nu groot, even groot als Dawnheart. Het was gedaan met de spelletjes.
'Ik ben nu anders,' siste Garlicpaw tussen zijn bloederige tanden door. Zijn stem klonk uiterst vijandig alsof hij elk moment op Dawnheart zou springen.
Daarna wendde Garlicpaw zijn grote, krachtige lijf tot Wolfstar. Dierbaren zijn zwak!' snauwde Garlicpaw en ontblootte zijn nagels, waarna hij naar haar richting graaide. Seedkit, mijn broertje, was zo'n slappeling. Hij kwam nooit eens bibberend van zijn plekje af.' Zijn scherpe stem klonk vol minachting. 'Hij Stierf tijdens een koude Bladkaal. En dat was maar goed ook, want hij was zwakker dan een magere eekhoorn. Zwak!' Hij wou zijn woorden meer kracht geven door 'zwak' te herhalen.
'Dan had je nog Bearfeather. De zwakkeling bracht drie vierde van zijn nutteloze leven in het Med. Cat hole door, en hij stierf aan groenhoest. Hij heeft de Clan nooit gediend. Zulke katten moeten uit de weg geruimd worden, want als de Clan meer monden te voeden heeft die niks voor de Clan doen, zijn die katten nutteloos en alleen maar eekhoorns die zich volvreten maar niet van hun luie kont komen.'
Garlicpaw trok zijn lippen naar achter.

_________________
Swanwing- Garlicpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfstar
Leader
Wolfstar

PROFIELAantal berichten : 317
Punten : 5501
Registratiedatum : 31-07-14
Leeftijd : 16
Woonplaats : breda
Accounts : Icepaw , Wolfstar , Stormkit , Moon
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 37 moons
Partner: Memphis

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptyma jan 26, 2015 9:43 pm

Wolfstars vacht priktte van irritatie het liefst had ze de kater zijn oren van de kop gerukt . Wat was dat met shadowclan . Ze had altijd al een hekel gehad aan die clan , sinds het moment dat brokenstar haar had laten "ontvoeren " . Ze sloot haar gen en ontblootte haar vlijm scherpen nagels . "Hoe durf je , je clan is jouw niet waardig ! . Jij bent nou typisch zo'n kat die shadowclan een slechtte naam geeft . Net als je Leader !"

_________________
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) 1zcpov8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prei1.webnode.nl/
Garlicpaw

Garlicpaw

PROFIELAantal berichten : 100
Punten : 4945
Registratiedatum : 21-11-14
Leeftijd : 17
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 9 moons
Partner: A partner *sighs*

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptydi jan 27, 2015 7:59 am

Garlicpaw gromde toen Wolfstar sprak, maar toen ze haar laatste woorden had gezegd, was het gedaan. Niemand, levend of Starclan, zou zijn Leadster beledigen!
'Jij bent zo typisch een kat die zwak is!' snauwde Garlicpaw. Zijn klauwen leken dubbel zo lang toen hij zich op de poes wierp en zijn in haar flanken sloeg. Uiteindelijk wist hij met zijn poot haar borst te raken en sloeg tegelijk zijn brede, stevige tanden erin, en er stroomde bloed in zijn cyperse bek. Terwijl hij met zijn machtige poot Wolfstar tegen de grond hield zonken zijn tanden dieper in haar zachte borst.
Na een klap van zijn gestreepte poten gooide hij Wolfstar weg. Zijn bek, druipend en rood, ontblootte zich in een grijns.

_________________
Swanwing- Garlicpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfstar
Leader
Wolfstar

PROFIELAantal berichten : 317
Punten : 5501
Registratiedatum : 31-07-14
Leeftijd : 16
Woonplaats : breda
Accounts : Icepaw , Wolfstar , Stormkit , Moon
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 37 moons
Partner: Memphis

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptydi jan 27, 2015 6:51 pm

De poes stond krabbelend op en wierp zich op de kater haar vlijmscherpe tanden in zijn nek geboord en haar lange, scherpe nagels over ziujnn kop krassend . Ze beet nog harder door en bloed sijpelde langs haar bek omlaag . Met een harde knal drukte ze de kater tegen de grondNeem je vader mee naar shadowclan ! , ik zou maar vlug gaan voor ik je uit je lijden verlos en je samen mag gaan jagen met de darkforest ! Ze drukte haar klauwen nog dieper in zijn borst . En blauwe ogen die vlamde van woede staarde in de groen ogen van de apprentice .

_________________
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) 1zcpov8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prei1.webnode.nl/
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5035
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptydi jan 27, 2015 7:49 pm


'Ik ben nu anders,' Siste de cyperse apprentice naar haar. Ze knikte langzaam, maar geloofde er niks van. Ze had gezien dat Garlicpaw nu inderdaad een stuk groter was dan voorheen, toen ze elkaar ontmoet hadden. Ineens had de kat besloten dat dierbaren zwak waren. Dat mocht misschien wel zo zijn, letterlijk of figuurlijk, maar dat betekende niet dat je ze perse hoefde te haten. En wat maakte dat Garlicpaw? Zijn vader was hij toch dierbaar? En die kon je waarschijnlijk niet zwak noemen.
Waarschijnlijk had hij de grens van Wolfstar al bijna bereikt. Toen Wolfstar Shadowclan's leader belachelijk te maken, viel de druppel. De apprentice stortte zich op de leadster. Zijn klauwen sloegen in haar flank en hij wist met zijn poot haar borst te raken. Dawnheart greep in. Ze moest haar leader te hulp schieten, of ze nou bevriend was met Garlicpaw of niet. Maar het had al geen zin meer. De cyperse apprentice had de leadster al van zich afgeworpen. Krabbelend kwam Wolfstar overeind om zich vervolgens op Garlicpaw te storten. Eigenlijk had Dawnheart dat willen doen om die bij zijn nekvel te pakken en haar klauwen voorzichtig in zijn vacht te zetten. Dat als het moest, ze hem alsnog klein kon krijgen. Neem je vader mee naar shadowclan ! , ik zou maar vlug gaan voor ik je uit je lijden verlos en je samen mag gaan jagen met de darkforest ! Dreigde Wolfstar. Dawnheart keek hoofdschuddend toe. Ze had hier niet bepaald op gehoopt. Ze had niet gehoopt dat Garlicpaw een walgelijk beest van Shadowclan werd. Ze had gehoopt dat hij niet zou veranderen, dat hij anders was. Ze liep richting de twee katten, wat toch nog maar een meter scheelde. Ze liep naar tot naast het Garlicpaws oor. 'Jammer dat je bent veranderd. Scheer je weg, nu. In deze staat wil ik je niet meer zien.' Zei ze met een lage en dreigende stem. Vervolgens ging ze vlak naast Wolfstar staan, voor het geval hij durfde nog iets te flikken.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Garlicpaw

Garlicpaw

PROFIELAantal berichten : 100
Punten : 4945
Registratiedatum : 21-11-14
Leeftijd : 17
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 9 moons
Partner: A partner *sighs*

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptywo jan 28, 2015 12:44 pm

Woedend gebrul steeg op uit zijn keel toen Wolfstar haar klauwen dieper in zijn borst drukte. Bloed sijpelde over zijn cyperse vacht en Garlicpaw besefte dat hij iets moest doen om deze zwakke Riverclqnleadster te doden of tenminste, uit de weg te ruimen.
'Scheer je weg, nu.' De stem van Dawnheart klonk dreigend en laag naast zijn oor. 'In deze staat wil ik je niet meer zien.'
Diep in zijn hart schond het zijn eer, maar Garlics ogen spuwden vuur. Hij spande zijn poten en liet zijn klauwen onopmerkelijk uit zijn poten schieten. Daarna opende hij zijn druipende bek in een grauw, wrikte zijn poot los en graaide naar Wolfstars wang.
Toen de grote cyperse kater vlees rondom zijn klauwen voelde, sprong hij omhoog en hield Wolfstar tegen de grond. Zijn nagels drongen steeds dieper in haar gestreepte pels op haar kaak, maar toen Garlicpaw zijn kaken opende voor de genadeslag, bedacht hij zich.
Wolfstars dood of verlies van leven zou een hoop last op zich brengen. Misschien zou hij een boel katten aan zijn schouders krijgen, klaar om hem te doden, misschien wel zeker. Bovendien had Dawnheart dit allemaal gezien en zou haar getuigenis hem een klein probleempje schenken...
Garlicpaw maakte een laatste klauwspoor op Wolfstars wang en strompelde achteruit, verward. Zijn gezicht was vertrokken van een emotie die leek op zijn kille woede, maar er kroop verwardheid achter, en voornamelijk leegte. 'Je hebt geluk, Softstar,' grolde hij kil,''deze keer zal ik je niet naar de Starclan sturen, fishbrain!' Daarna draaide hij zich om en maakte aanstalten om weg te rennen.

_________________
Swanwing- Garlicpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnheart

Dawnheart

PROFIELAantal berichten : 123
Punten : 5035
Registratiedatum : 29-10-14
Accounts : Cloudstar (WC)
Dawnheart (RC)
Fireblaze (TC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 28 moons old
Partner: You have the key to unlock my heart ♥

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Emptywo jan 28, 2015 9:10 pm

Blijkbaar was de cyperse kater nog niet klaar met zijn gevecht. Hij moest vast en zeker Wolfstar doodden. Maar dat kon hij niet. Hij kon het wel, maar hij zou het niet doen. Alleen twijfelde Dawnheart aan het feit of Garlicpaw wel wist wat hij deed. Je kon niet een leadster vermoorden. Dan was hijzelf binnen de kortste keren dood. Als het moest deed ze het met haar eigen poten. Toen de apprentice bovenop Wolfstar sprong, was Dawnheart het zat. Wat dacht dat hij? Dat hij twee warriors aankon? Daarnaast had Wolfstar toch nog 9 levens, als het goed was. Dawnheart dacht niet langer na, vriend of vijand, alles voor de clan. Clan boven bloed, boven vriendschap, boven alles. Zelfs je eigen leven. Ze wierp zich op Garlicpaw en probeerde hem van Wolfstar af te beuken. Maar blijkbaar had de apprentice toch nog een stel hersens en gaf de leadster nog een klap na voor hij zich terugtrok. Grommend en vol minachting keek ze de apprentice aan. 'Je hebt geluk, Softstar,' Durfde Garlicpaw nog wat na te roepen. Vervolgens riep hij nog een paar verwensingen naar Wolfstar. Daarna rende hij weg. Verblind door woede zette Dawnheart de achtervolging in. Toen ze al dicht bij de apprentice was en alleen nog een afzet moest nemen om hem bij z'n keel te grijpen, bedacht ze zich. Het was niet slim om opnieuw te beginnen met vechten. Zo kregen ze alleen maar meer mot, en wie weet zat Shadowclan er wel achter. Al zouden ze dan misschien allang tevoorschijn moeten zijn gekomen. Daarnaast zou Shadowclan hun sowieso achterna zitten als ze zagen dat hun leerlingetje zwaar gewond thuis kwam. Of ze maakte hem nu af en begroeven hem, maar dat zou opvallen. Daarnaast was het toch al te laat. Ze keek walgend toe hoe de apprentice naar zijn territorium rende. Dawnheart schonk er verder geen aandacht meer aan en liep naar Wolfstar. 'Laten we snel naar huis gaan. Je ziet er niet al te best uit.' Zei ze een beetje bezorgt bij de aanblik van haar verwondingen.

_________________
Be a Warrior, not a Worrier
The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Dxjv39
Dawnheart-Cloudstar-Fireblaze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

The real Power of the Garlic (TC en SC+RV!)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Past :: Others-