IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Switch Accounts
Vul in het bovenste vakje de gebruikersnaam in en in het onderste het wachtwoord.


Season
Winter
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 13. Dit aantal is bereikt op vr apr 06, 2018 8:58 pm.
Het Team
Administrators

Moderators


Ex-Teamleden
Affiliates
Amnira

Cosmic Fall


Deel

The first Ceremonie. {Open voor Tc}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Firestar
Administrator
Firestar

PROFIELAantal berichten : 371
Punten : 5467
Registratiedatum : 04-10-14
Leeftijd : 16
Woonplaats : In your mind
Accounts : Graycloud (Wc)
Darkpaw (Rc)
Nightkit (Sc)
Owlfeather (Sc)
RPG SHEET
Cat
Gender: Tom-Cat
Age: 37 Moons (9 Lifes)
Partner: Yeh.. it's eh.. complicated..

The first Ceremonie. {Open voor Tc} Empty
BerichtOnderwerp: The first Ceremonie. {Open voor Tc} The first Ceremonie. {Open voor Tc} Emptyma nov 10, 2014 10:04 am

HIGH RANKS

-

Firestar wierp een blik op de high stone en wist wat hem te doen stond. Met een sierlijke sprong belande hij op de grote rots vanwaar hij zijn clankatten kon toespreken. 'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de high stone voor een clanmeeting.'
Firestar wachtte even rustig af op het aantal toenemende Thunderclankatten en begon weer met spreken. 'We zijn hier nu met z'n allen bij elkaar gekomen voor een belangrijk moment voor sommigen onder ons.' Firestar zijn pels glanste goud op in het zonlicht.   'Op deze dag ontvangen sommigen van en een leerling of hun leerlingennaam.  Ik vraag Brookpaw naar voren te komen.' Firestar wachtte even tot hij de grijze apprentice zag verschijnen. 'Brookpaw zit al veel te lang zonder mentor en zijn training heeft enige tijd stil gelegen. Vanaf vandaag zal deze apprentice weer een mentor krijgen. Ik neem de training van deze kat over en zorg dat hij zich over een paar manen een volwaardig lid van de clan kan noemen.' Firestar sprong een paar secondes van de grote rots af en drukte zijn neus tegen die van Brookpaw. 'Laat onze voorouders uit de Sterrenclan deze kat helpen bij zijn trainingen en hem moed geven.' Firestar sprong de grote rots weer op en keek de kring katten rond. Hij zou nog twee katten een mentor moeten geven. Hij ademde even de milte namiddaglucht in en sprak. 'Ik vraag Splitsoul en Fogpaw naar voren te komen.' Hij wachtte weer geduldig tot de twee katten naar voren kwamen. 'Fogpaw, je hebt een leeftijd van 6 Moons berijkt en hebt hierbij de leeftijd berijkt om je mentor te ontvangen. Je mentor zal zijn Splitsoul. Ik vertrouw erop dat hij alles wat hij weet overbrengt op jouw en je traint tot een volwaardig Warrior.' Het standaart ritueel volgde nu waarin de apprentice en mentor hun neuzen tegen elkaar aandrukte als teken van respect voor elkaar en de Starclan. Firestar voelde hoe de namiddagzon de open plek verlichtte en daarmee zijn vlammende rode pels goud op liet lichten. 'Tot slot vraag ik Frostpaw en Fireblaze naar voren te komen.' Toen deze katten uit de groep waren gestapt vervolgde Firestar de ceremonie: 'Frostpaw heeft zijn leeftijd van 6 Moons old berijkt en is hiermee oud genoeg om als Apprentice te gaan trainen. Je mentor zal zijn Fireblaze. Ik vertrouw erop dat Fireblaze allen wat hij kan en weet aan jou zal overdragen, en je zal trainen tot een volwaardig Warrior. Ik vraag de Starclan deze kat te steunen zoals ze dat bij elke Apprentice doen. ' Tot slot drukten de twee katten hun neuzen tegen elkaar, net als bij de twee benoemingen ervoor. Firestar zag een lichtstraal op de hoge rots vallen, precies waar hij stond. Net alsof de Starclan de benoemingen het hart en ziel goedkeuren. En Firestar wist dat dat zo was, want hij kende de Straclan langer dan vandaag.


~Is de post mooi? . Dit is mijn eerste ceremonie, dus ik ben nog een beetje in de test-fase

_________________
The first Ceremonie. {Open voor Tc} 24qo4kn
tnx izza voor dit geweldige onderschrift :3

Life lessons ♥:
 

Another accounts::
 

Tommy:
                  Pb's gaan naar Firestar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://elinesoksite.webnode.nl/
Brookpaw

Brookpaw

PROFIELAantal berichten : 125
Punten : 5154
Registratiedatum : 23-10-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In de koekendoos :3
RPG SHEET

The first Ceremonie. {Open voor Tc} Empty
BerichtOnderwerp: Re: The first Ceremonie. {Open voor Tc} The first Ceremonie. {Open voor Tc} Emptyma nov 10, 2014 11:49 am

'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de high stone voor een clanmeeting.' Brookpaw keek op van zijn prooi en zag Firestar, de Thunderclanleader op de grote rots staan. Een menigte katten had zich al voor de rots verzamelt en staarde opgewonden fluisterend naar boven. Hij zette zich recht en ging helemaal vanachter staan, uit de buurt van de rest. Met een indrukwekkende stem ging Firestar verder, 'We zijn hier nu met z'n allen bij elkaar gekomen voor een belangrijk moment voor sommigen onder ons.' Brookpaw staarde oplettend naar Firestar. Zou hij eindelijk een nieuwe mentor krijgen? Zijn training lag al maanden stil, maar diep vanbinnen wilde hij geen nieuwe mentor. Niemand kon zijn vorige vervangen. 'Op deze dag ontvangen sommigen van hen een leerling of hun leerlingennaam. Ik vraag Brookpaw naar voren te komen.' Hoewel Brookpaw het toch verwacht had, kwam hij verrast naar voren. 'Brookpaw zit al veel te lang zonder mentor en zijn training heeft enige tijd stil gelegen. Vanaf vandaag zal deze apprentice weer een mentor krijgen. Ik neem de training van deze kat over en zorg dat hij zich over een paar manen een volwaardig lid van de clan kan noemen.' Brookpaw staarde ontsteld naar zijn leader. Firestar werd zijn mentor? De grote, vlammend oranje kater sprong van de grote rots en drukte zijn neus tegen die van Brookpaw. 'Laat onze voorouders uit de Sterrenclan deze kat helpen bij zijn trainingen en hem moed geven.' De apprentice liet zijn hoofd eerbiedig zakken. Firestar sprong weer op de grote rots en Brookpaw verdween snel weer naar achteren. Van op een afstandje zag hij eerst Fogpaw en dan Frostpaw naar voren komen. Ook zij kregen elk een mentor toegewezen. Brookpaw keek naar de leader, zijn nieuwe mentor. Hij kreeg een brok in zijn keel toen hij moest denken aan een andere kat, grijs in plaats van rood, blauw in plaats van groen. En in plaats van de andere katten te gaan feliciteren dook hij de lege apprentice’s den in.

_________________
The first Ceremonie. {Open voor Tc} Wl9nx3
~Stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fogpaw

Fogpaw

PROFIELAantal berichten : 14
Punten : 4910
Registratiedatum : 02-11-14
Leeftijd : 20
Woonplaats : Meep
Accounts : Whirlpool (RC Deputy)
Poppykit (SC)
Addertail (WC)
RPG SHEET
Cat
Gender: She-Cat
Age: 6 moons
Partner:

The first Ceremonie. {Open voor Tc} Empty
BerichtOnderwerp: Re: The first Ceremonie. {Open voor Tc} The first Ceremonie. {Open voor Tc} Emptyma nov 10, 2014 7:38 pm

Verwoed probeerde Fogpaw de modder tussen haar tenen te halen. De witte vlekken op haar vacht waren altijd binnen no-time bruin van de modder, vooral in bladval, als het zo verschrikkelijk veel regende. Opeems zag ze Firestar vanuit haar ooghoeken op de High Rock sprong. Direct draaiden Fogpaws ogen nieuwsgierig mee.
'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de high stone voor een clanmeeting.' Fogpaw sprong meteen overeind, vergat haar vacht en trippelde vrolijk naar voren, een poging om een plekje op de voorste rij te veroveren. 'We zijn hier nu met z'n allen bij elkaar gekomen voor een belangrijk moment voor sommigen onder ons.' Fogpaw keek met glimmende ogen naar de leider. Was dit het moment dat ze dan eindelijk een mentor zou krijgen en dat ze een Warrior kon worden? Fogpaw kon niet wachten. 'Op deze dag ontvangen sommigen van en een leerling of hun leerlingennaam.  Ik vraag Brookpaw naar voren te komen.' Ja dit was het moment! Fogpaw kon nauwelijks op haar beurt wachten toen ze Brookpaw naar voren kon komen. Ze keek nieuwsgierig naar het ritueel en zag hoe Brookpaw de neus van Firestar aan drukte. Wauw, Brookpaw had Firestar als mentor, wat een eer! Ergens voelde ze zich een beetje jaloers, maar ze wist dat Firestar nooit zo goed als haar toekomstige mentor zou zijn. Firestar zou toch wel zeker kat uitgekozen die het beste een mentor voor haar zou kunnen zijn?
'Ik vraag Splitsoul en Fogpaw naar voren te komen.' Fogpaw veerde enthousiast op en sprong naar voren naar de High Rock. Haar blik ging snel naar de rode kater die ook naar voren kwam. Dat moest Splitsoul zijn, hij zou zeker haar mentor worden. 'Fogpaw, je hebt een leeftijd van 6 Moons berijkt en hebt hierbij de leeftijd berijkt om je mentor te ontvangen. Je mentor zal zijn Splitsoul. Ik vertrouw erop dat hij alles wat hij weet overbrengt op jouw en je traint tot een volwaardig Warrior.' Fogpaw luisterde aandachtig en knikte naar haar leider. Vervolgens keerde ze haar gezicht naar Splitsoul en raakte met haar neus de zijne aan.
Daarna ging ze naast hem weer in de groep zitten om de clanmeeting af te kijken. Ze zag hoe Frostpaw zijn mentor kreeg. Toen de meeting was afgelopen keek ze direct de kater aan die haar mentor was. 'En, wat gaan we als eerste doen. Leren jagen, of leren vechten, of laat je me het territorium zien en hoe je Shadowclan terug in hun eigen stinkende land jaagt?' kirde ze enthousiast naar de kater die haar mentor was. 'Of ooh, gaan we in bomen klimmen zodat ik me kan voorbereiden op eekhoorns jagen!' klonk haar vrolijke stem.

_________________
The first Ceremonie. {Open voor Tc} LKs8yRj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.dreamhorses.biz
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

The first Ceremonie. {Open voor Tc} Empty
BerichtOnderwerp: Re: The first Ceremonie. {Open voor Tc} The first Ceremonie. {Open voor Tc} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden

The first Ceremonie. {Open voor Tc}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Past :: ThunderClan-